Bij de dresscode New York chic is het belangrijk dat je er erg netjes en trendy uitziet. Het komt er op neer dat je allerlei verschillende kleding en accessoires draagt van echt design. Je bent vrij om te dragen wat je wilt, zolang het maar aan een aantal eisen voldoet. Het enige nadeel is dat het niet erg goedkope kleding is.
Het kan dus zo zijn dat als je een uitnodiging krijgt waar dresscode New York chique opstaat, je je spaarrekening even moet leeghalen. Het punt van deze dresscode is dat er aan je te zien valt of je veel geld in je outfit hebt gestoken en je een mooie stijl hebt gecreëerd.

Oorsprong

Het is overduidelijk: de dresscode New York chique is ontstaan in New York. Allereerst was het een bekende dresscode voor de vrouwen. Door het drukke leven hadden vrouwen vaak geen tijd om zich om te kleden, dus zorgden ze ervoor dat ze de juiste designerkleding droegen die voor elke gelegenheid goed was. Denk hierbij aan een mooie designerjurk met een paar mooie hakken van bijvoorbeeld Christian Laboutin. Een onbetaalbaar merk dus.

Dresscode New York chique mannen

Als je als man zijnde een gelegenheid hebt met als dresscode de dresscode New York chique, denk dan niet teveel na. Je kunt natuurlijk strak in pak gaan en dit bijvoorbeeld met wat speelse elementen verwerken. Zo kun je kiezen voor een mooi strak overhemd, polo of een colbert, gecombineerd met een pantalon. Het is erg belangrijk dat dit alles afkomstig is van een bekende ontwerper.

 

Kledingadvies

Met een paar chique schoenen voor onder een pak kun je eigenlijk niet de fout in gaan. Wil je het iets goedkoper houden, kies dan bijvoorbeeld voor een stijlvolle sneaker. Het is uiteraard belangrijk jezelf goed te presenteren. Je haar mag strak in de gel en je snor of baard moet goed getrimd zijn. Zo ben je klaar voor een avond met als thema “dresscode New York chique”.

Dresscode New York chique
Dresscode New York chique

Dresscode New York chique vrouwen

Wees als vrouw niet bang of te verlegen om je uitbundig te kleden. Het is juist goed als je opvalt! Bij de dresscode New York chique is dat natuurlijk ook je doel, schitteren en opvallen.
Tips

Denk er wederom aan dat je kleren van een bekende ontwerper zijn en je zit al goed! Wat het altijd goed doet is een mooier designerjurk. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie designer rok of een broek die origineel is ontworpen door een modeontwerper. Maak vervolgens je outfit af met een stel mooie hakken en je bent er helemaal klaar voor.

Accessoires

Om je outfit toch nog iets meer af te maken kun je kiezen voor een aantal mooie accessoires. Denk voor de mannen aan een mooi groot designerhorloge. Voor vrouwen zijn er iets meer accessoires dan voor de mannen. Vrouwen kunnen een mooie designer tas dragen, oorbellen, een ketting, armbanden en diamanten.

Ga voor trendy, gewaagd en chique en je bent er helemaal klaar voor!

Dresscodes new york chique handtas

Dresscodes new york chique schoenen

Dresscodes new york chique jurk

Last updated: maandag 27 augustus, 2018