De dresscode Moulin Rouge. Als je naar deze show gaat, is het natuurlijk een vereiste dat je netjes gekleed bent. Er is geen officiële voorschrift, maar je kunt je wel aan een aantal uitgangspunten houden. Denk daarbij aan de dresscode casino. Dit is het best met elkaar te vergelijken.
Dresscode Moulin Rouge
Dresscode Moulin Rouge

Het is belangrijk dat de kleding die je draagt netjes zijn, niet gescheurd en niet te bloot. Dan ben je al een heel eind. Korte rokjes en korte broekjes zijn ook niet toegestaan en je mag ook geen slippers dragen. Kleuren die je het meest ziet bij de dresscode Moulin Rouge zijn zwart, wit en rood.

Dresscode Moulin Rouge mannen

Als man kun je hierbij best veel outfits aan. Denk bijvoorbeeld aan een mooi zwart kostuum. Bij een kostuum is het belangrijk dat de broek aan de achterkant net over de hak van de schoen valt en er aan de voorkant van de broek een hele kleine knik zit.

Doe er een mooi passend zwart jasje bij. Als je schoudervulling in het jasje hebt zitten, kijk dan uit dat het niet over je schouder heen valt. Als dit het geval is, is het jasje te groot en dat ziet er niet echt mooi uit. Om echt bij de dresscode Moulin Rouge te blijven, is het leuk om onder het jasje een rood overhemd te doen. Maak dit af met een vlinderdas. Het is netjes om hierbij mooie, zwarte schoenen te dragen. Zorg ervoor dat je ze netjes hebt gepoetst!

 

Dresscode Moulin Rouge vrouwen

Dresscode Moulin Rouge vrouwen
Vrouwen

Voor de vrouwen is de dresscode Moulin Rouge erg leuk. Je kunt veel doen met de kleuren rood, zwart en wit en er zijn verschillende mogelijkheden. Vrouwen kunnen in een mooi mantelpakje komen, maar er ook voor kiezen om echt helemaal in stijl te gaan. En hoe kan dat beter dan een burlesk pakje? Om een burlesk pakje te dragen moet je wel zelfverzekerd erin lopen en je er fijn in voelen.
Het is namelijk niet niks om dit te dragen. Als je naar een feestje gaat met als dresscode Moulin Rouge en je kiest er voor om zo een pakje aan te trekken, moet je natuurlijk wel weten wat dit precies is. Je kunt een hoge hoed dragen en een kort, strak rood jurkje. Wat je ook vaak voorbij ziet komen is een strak korset met flinke push-up. Je kunt ook kiezen voor een kort rokje of broekje. Een stel mooie, hoge killer heels eronder en je bent er helemaal klaar voor!

Accessoires

Zowel voor de mannen als voor de vrouwen is het leuk om een mooie hoed te dragen naar een feestje met als dresscode Moulin Rouge. Als vrouw zijnde is het erg leuk om je haar mooi op te steken, of het bijvoorbeeld te laten doen door iemand. Als je maar ziet dat je er moeite voor hebt gedaan. Houd de make-up naturel en laat je lippen eruit springen door er knalrode lippenstift op te doen. Wat mooi bij de dresscode Moulin Rouge staat, zijn subtiele sieraden. Denk aan een dun zilver armbandje met mooi kleine oorbellen. Leuk als deze accessoires matchen met je hoge hakken!

Dresscodes moulin rouge korset

Dresscodes moulin rouge rood jurkje

Dresscodes moulin rouge hakken

Last updated: maandag 27 augustus, 2018