Wie een uitnodiging krijgt waarop de dresscode glamour vermeldt staat, kan helemaal losgaan met zijn of haar outfit! De meeste gelegenheden waarvoor je een uitnodiging kunt ontvangen met deze voorschriften zullen een redelijk chique bedoeling zijn.
Deze gelegenheden kunnen bijvoorbeeld een uitreiking zijn van iets, zoals een filmprijs, maar je kunt ook uitgenodigd zijn voor een galabal of een film première. Maar waar je natuurlijk ook aan kunt denken bij de dresscode glamour is een thema feest van iemand die zijn of haar verjaardag viert. Een sweet 16 party wordt vaak in dit thema gevierd. Zo zijn er dus talloze gelegenheden waarvoor je uitgenodigd kunt worden met deze dresscode.

Dresscode glamour kledingadvies

Wat erg belangrijk is, is dat je als eerst goed kijkt naar de persoon van wie de uitnodiging afkomstig is. Is het een formele of informele gelegenheid waarvoor je bent uitgenodigd, en wie komen er nog meer? Is de gelegenheid binnen of buiten? Is het mogelijk te overleggen met de andere gasten/je partner wat zij aantrekken, of niet.

 
Dresscode glamour
Dresscode glamour

Je zult bijvoorbeeld niet snel een hele uitbundige jurk aantrekken als je weet dat degene van wie je de uitnodiging hebt ontvangen, een bescheiden outfit wenst op zijn of haar feest. Let hier dus goed op. Soms staat er in een uitnodiging een specifieke kledingvoorschrift, waaraan je je moet houden. Bijvoorbeeld dat alle vrouwen bij de dresscode glamour een diamanten tiara op moeten.
Dresscode glamour heren

Wat is glamour en wat komt erbij kijken om goed voor de dag te komen? Voor iedereen zal dit begrip anders zijn. Er is 1 ding wat zeker is, het gaat het om alle pracht en praal wat erbij komt kijken! Kies een outfit waar je jezelf prettig in voelt. Het houdt natuurlijk wel in dat je letterlijk en figuurlijk moet stralen, dus bepaalde details moeten er echt uit springen. Een saaie broek kun je dus echt niet in verschijnen. Waar de 1 gaat voor een mooie lange avondjurk, zal de ander groots uitpakken met een lange glitter japon, en opvallende pumps.

Dresscode glamour dames

Een lange zwarte jurk gecombineerd met grote diamanten sieraden kunnen voor de 1 al genoeg zijn om er glamorous uit te zien.
Wat kleine details die typisch glamouristisch zijn zoals:
– Glitters en diamanten
– Kanten details
– Strakke avondjurken
– Baljurken
– Opgestoken haar, of gekruld los haar
– Bonten details
– Bijpassende accessoires zoals een clutch
– High heels!

Dresscodes glamour jurk

Dresscodes glamour high heels

Last updated: maandag 27 augustus, 2018